Družimo se zdravo

Naši zaposlenici ostvaruju razne benefite.

Pružamo podršku svojim zaposlenicima.

icon

Rekreativni biciklistički klub Dukat

Družimo se zdravo

Rekreativni biciklistički klub Dukat (RBK Dukat) osnovali smo 2012. godine sa željom da među svojim zaposlenicima potičemo svakodnevno korištenje bicikla te ekološke, zdravstvene i društvene koristi rekreativnog biciklizma, uz istovremeno poticanje timskog duha, druženja i prijateljstva.

RBK Dukat danas broji oko 150 članova - zaposlenika Dukata, klubom upravlja sada već treći predsjednik - ponovno iz redova zaposlenika, a članovi kluba godišnje na zajedničkim vožnjama i utrkama u prosjeku „odpedaliraju“ više od 10.000 kilometara.

Novi zaposlenici Dukata aktivno se pozivaju u članstvo RBK-a Dukat, koje je za sve zaposlenike besplatno.

icon

Dukat prva „tvrtka prijatelj bicikla“ u Hrvatskoj

Družimo se zdravo

Dukat je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je dobila certifikat “tvrtka prijatelj bicikala”, kao dokaz poticanja dolaska zaposlenika biciklom na posao te promicanja ovog ekološki prihvatljivog načina prijevoza. Certifikat je Dukatu dodijelila udruga Sindikat biciklista zahvaljujući aktivnostima Rekreativnog biciklističkog kluba Dukat te uređenju parkirališta za bicikle kao i organizaciji biciklističkih utrka Dukat Fit za odrasle i Dukatino utrka za djecu.

icon

Kuglanje i mali nogomet

Družimo se zdravo

U Dukatu brinemo o zdravlju i dobrobiti naših zaposlenika kroz poticanje i sufinanciranje rekreativnih i sportskih aktivnosti u kojima naši zaposlenici čine većinu članstva. Uz potporu i financiranje Rekreativnog biciklističkog kluba Dukat, sufinanciramo i rekreaciju naših zaposlenika u vidu kuglanja (Sportski klub Sirela) te malog nogometa kroz financiranje malonogometnog kluba KIM Karlovac te u vidu zakupa malonogometne sportske dvorane u Zagrebu, za potrebe rekreacije naših zaposlenika.

icon

Biciklističke utrke Dukat Fit i Dukatino utrke za djecu

Družimo se zdravo

S ciljem promicanja urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza i aktivnosti koja ima pozitivan utjecaj a zdravlje pojedinaca i obitelji, od 2012. godine Dukat organizira biciklističke Dukat Fit utrke za odrasle te Dukatino biciklističke utrke za djecu u Zagrebu.

Uz zagrebačke utrke, Dukat je biciklističke utrke za odrasle i djecu 2017. i 2018. godine organizirao i u Zadru.

Od 2012. godine u devet Dukat Fit i Dukatino biciklističkih utrka sudjelovalo je više d 3.000 velikih i malih biciklista, a mnogi od njih iz redova zaposlenika Dukata.

Tražimo sezonske radnike!