Nagrađujemo najbolje

Naši zaposlenici ostvaruju razne benefite.

Pružamo podršku svojim zaposlenicima.

icon

Bonus u visini jedne neto plaće nakon odrađene sezone

Nagrađujemo najbolje

Poseban sustav stimulacija kreiran je za sve sezonske zaposlenike koji u Dukatu mogu odraditi dio ili pak cijelu sezonu, ovisno o potrebama i željama samih zaposlenika.

No,  u Dukatu posebno vrednujemo i nagrađujemo sezonske zaposlenike koji rade u najtežim uvjetima rada, poput skladišnih radnika, dodatnim bonusom u visini jedne neto plaće nakon uspješno odrađene cijele sezone.

icon

Razrađen sustav uvođenja u posao novih zaposlenika

Nagrađujemo najbolje

U Dukatu posebnu pažnju pridajemo uvođenju u posao sezonskih zaposlenika kroz razrađen sustav internih edukacija. Interni treneri, koji su zaposlenici Dukata s višegodišnjim iskustvom i velikim znanjem, pripremaju individualan plan uvođenja u posao za svakog sezonskog zaposlenika, prate njihov rad i napredak te im pomažu ostvariti postavljene ciljeve.

icon

Nastavak zaposlenja i nakon sezone

Nagrađujemo najbolje

S ciljem zadržavanja najkvalitetnijeg kadra, u Dukatu našim sezonskim zaposlenicima nudimo mogućnost stalnog zapošljavanja nakon uspješno odrađene sezone, status stalnog sezonca ili pak prednost pri zapošljavanju za sljedeću sezonu, ovisno o potrebama i željama zaposlenika.

Tražimo sezonske radnike!