Male stvari čine razliku

Naši zaposlenici ostvaruju razne benefite.

Pružamo podršku svojim zaposlenicima.

icon

Restoran po mjeri zaposlenika

Male stvari čine razliku

Na zagrebačkom Žitnjaku, u sklopu Dukatovog pogona, uređen je restoran po mjeri svih zaposlenika.

U industrijskom ali moderno uređenom ambijentu ponuda jela prilagođena je željama, potrebama i mogućnostima zaposlenika. Tako se u dnevnoj ponudi nalaze čak pet jela u cjenovnom razredu od 20, 25 i 30 kuna, a svaki obrok uključuje juhu, glavno jelo i salatu. U dnevnoj ponudi nalazi se između ostalog i jedno bezmesno jelo te salat – bar s dnevno svježim sastojcima za pripremu zdravog i hranjivog obroka.

icon

Topli obrok u svim smjenama

Male stvari čine razliku

Smjenski rad jedna je od specifičnosti mliječne industrije i nerijetko izazov organizaciji rada, pa tako i organizaciji toplih obroka za vrijeme druge i treće smjene. No ne i u Dukatu!

Zaposlenici Dukata u drugoj smjeni imaju mogućnost objedovanja u tvorničkom restoranu, a zaposlenicima u trećoj smjeni osigurali smo potrebnu infrastrukturu za konzumaciju toplog obroka od kuće. Mikrovalna pećnica, toster, grijač vode za čaj i kavu, pribor za jelo i nezaobilazni Dukatovi proizvodi u ugodno uređenim sobama za odmor na raspolaganju su zaposlenicima prve, druge i treće smjene, u Zagrebu, Splitu, Bjelovaru i Karlovcu.

icon

Uređene sobe za odmor

Male stvari čine razliku

Posebnu pažnju pridajemo zaposlenicima logistike, u prvom redu skladišnim radnicima, koji rade u težim uvjetima rada specifičnim za mljekarsku industriju. Stoga smo s pažnjom uredili i opremili sobe za odmor koje našim skladišnim radnicima omogućavaju kratak odmor i opuštanje od posla, mogućnost razgovora s kolegama kao i konzumaciju međuobroka ili gableca za one zaposlenike koji obroke donose od kuće. Mikrovalna pećnica, toster, grijač vode za čaj i kavu, pribor za jelo i besplatni Dukatovi proizvodi na raspolaganju su zaposlenicima prve, druge i treće smjene.

icon

Dani sira

Male stvari čine razliku

Svaki posljednji ponedjeljak u mjesecu Dukat svojim zaposlenicima na zagrebačkoj lokaciji omogućava uživanje u širokoj ponudi Sirela, President i Galbani sireva u sklopu projekta „Sirni dani“.

Centralni stol restorana prepun mekih, polutvrdih i tvrdih sireva, aranžiranih sa svježim i sušenim voćem i orašastim plodovima, postaje mjesto uživanja ali i edukacije naših zaposlenika o nevjerojatnom svijetu sireva.

icon

Novi proizvodi za zaposlenike

Male stvari čine razliku

Naši su zaposlenici naši najbolji ambasadori, stoga našim zaposlenicima predstavljamo nove proizvode prilikom njihova izlaska na tržište. Predstavljanje novih proizvoda počinje slanjem interne obavijesti o novim proizvodima na sve zaposlenike Dukata te pozivom zaposlenicima da degustiraju nove proizvode, najčešće u matičnom tvorničkom restoranu. Nadalje, zaposlenici se ohrabruju da daju svoju ocjenu novih proizvoda, što je odjelima istraživanja i razvoja novih proizvoda te marketinga važna povratna informacija.

Tražimo sezonske radnike!