Male stvari čine razliku

Naši zaposlenici ostvaruju razne benefite.

Pružamo podršku svojim zaposlenicima.

icon

Restoran po mjeri zaposlenika

Male stvari čine razliku

Na zagrebačkom Žitnjaku, u sklopu Dukatovog pogona, uređen je restoran po mjeri svih zaposlenika.

U industrijskom, ali moderno uređenom ambijentu ponuda jela prilagođena je željama, potrebama i mogućnostima zaposlenika. Tako se u dnevnoj ponudi nalaze čak pet jela u cjenovnom rasponu od 2,95 € do 8,00 €, a svaki obrok uključuje juhu, glavno jelo i salatu. Dnevna ponuda uključuje i jedno vegetarijansko jelo, salad bar sa svježim sastojcima za pripremu zdravog i hranjivog obroka te desert..

icon

Topli obrok u svim smjenama

Male stvari čine razliku

Smjenski rad jedna je od specifičnosti mliječne industrije i nerijetko izazov organizaciji rada pa tako i organizaciji toplih obroka za vrijeme druge i treće smjene. No ne i u Dukatu!

Zaposlenici Dukata u drugoj smjeni mogu objedovati u tvorničkom restoranu, a zaposlenicima u trećoj smjeni osigurali smo potrebnu infrastrukturu za konzumaciju toplog obroka od kuće. Mikrovalna pećnica, toster, grijač vode za čaj i kavu, pribor za jelo i nezaobilazni Dukatovi proizvodi u ugodno uređenim sobama za odmor na raspolaganju su zaposlenicima prve, druge i treće smjene, u Zagrebu, Splitu, Bjelovaru i Karlovcu.

icon

Uređene sobe za odmor

Male stvari čine razliku

Posebnu pažnju pridajemo zaposlenicima logistike, u prvom redu skladišnim radnicima, koji rade u težim uvjetima rada specifičnim za mljekarsku industriju. Stoga smo s pažnjom uredili i opremili sobe za odmor koje našim skladišnim radnicima omogućavaju kratak odmor i opuštanje od posla, mogućnost razgovora s kolegama kao i konzumaciju međuobroka ili gableca za one zaposlenike koji obroke donose od kuće. Mikrovalna pećnica, toster, grijač vode za čaj i kavu, pribor za jelo i besplatni Dukatovi proizvodi na raspolaganju su zaposlenicima prve, druge i treće smjene.

icon

Novi proizvodi za zaposlenike

Male stvari čine razliku

Naši su zaposlenici naši najbolji ambasadori, stoga im predstavljamo nove proizvode prilikom njihova izlaska na tržište. Predstavljanje novih proizvoda počinje slanjem interne obavijesti o novim proizvodima na sve zaposlenike Dukata te pozivom zaposlenicima da degustiraju nove proizvode, najčešće u matičnom tvorničkom restoranu. Zaposlenici se tako ohrabruju ocijeniti nove proizvode, što je odjelima istraživanja i razvoja novih proizvoda te marketinga važna povratna informacija.

Tražimo sezonske radnike!